آشنایی با سیستم دزدگیر اماکن


فهرست مطالب
دزدگیر اماکن چیست؟
اهمیت دزدگیر اماکن
اجزای دزدگیر اماکن
دزدگیر اماکن چگونه کار میکند؟
کاربرد دزدگیر اماکن
مقدمه
امروزه دزدگیرهای اماکن به تجهیزات استاندارد در فروشگاهها و سایر مشاغل تبدیل شده اند و هم چنین در منازل شخصی نیز به طور چشمگیری رواج پیدا کرده است. اگر قصد خرید سیستم امنیتی برای منزل، محل کار و… را دارید در ادامه این مقاله با تیام آلارم همراه باشید.
دزدگیر اماکن چیست؟
دزدگیر اماکن مجموعه ای از تجهیزات الکتریکی و سنسور های متصل به سیستم اصلی است که هرگونه دسترسی غیر مجاز یا اجباری در محل را تشخیص داده و با استفاده از آلارم ها، اعلان ها و… هشدار میدهد. یعنی اگر فردی در نبود ما بخواهد وارد مکانی شود دستگاه دزدگیر قبل از ورود و هنگام ورود با ایجاد صدای بلند، فلش نور، تلفن زدن، و… ورود افراد غیر مجاز را اطلاع میدهد در واقع دزدگیر به عنوان یک عامل بازدارنده عمل میکند.
حال به پاسخ سوالات متدوال “دزدگیر چگونه کار میکند؟” “دزدگیر اماکن از چه اجزایی تشکیل شده است؟” “بهترین دزدگیر برای منازل و محل کار چیست” “اهمیت دزدگیر اماکن” “موارد استفاده از دزدگیر ها” میپردازیم.
اهمیت دزدگیرها
پاسخ به این سوال که چرا دزدگیر اماکن برای خانه ها و مشاغل اهمیت دارد آسان است؛ به عبارت ساده اقدام سریع در هنگام سرقت به واسطه اطلاع رسانی هشدارها باعث واکنش سریع در مواجه با سرقت میشود.
یک خانه متوسط، معمولا تعداد زیادی اشیاء باارزش از جمله جواهرات، تلفن همراه، لوازم اکترونیکی، و… دارا میباشد واین بدین معنا است که خانه ها تبدیل به یک هدف کلیدی برای مجرمان میشود. همین امر باعث میشود اگر افراد به مدت طولانی از منزل یا محل کار خود دور باشند دغدغه امنیت ملک خود را داشته باشند.
با نصب دزدگیر، خیالتان راحت است که خانه(ملک) شما، ایمن یا محافظت شده؛ و زمانی که خالی از سکنه نیز باشد کنترل میشود.
دومین دلیل مهم برای مجهز کردن منزل و محل کار به دزدگیر اماکن بیمه میباشد. اگر شما برای بیمه منزل اقدام کنید شرکت بیمه در صورتی هزینه سرقت از منزل را متقبل میشود که شکست حرز صورت گیرد.
شکست حرز چیست؟ شکست حرز یعنی فرد تمامی تدابیر امنیتی لازم را انجام داده ولی با این وجود سرقت انجام شده است. یکی از تدابیر امنیتی منزل که از نظر بیمه مهم است رعایت شود؛ مجهز کردن منزل به سیستم دزدگیر اماکن میباشد.
در چند سال اخیر یکی از شرایط گرفتن جواز کسب مجهز کردن محل کسب به دزدگیر اماکن میباشد.
در کل میتوان نتیجه گرفت دزدگیر در هر مکانی که اشیاء مهمی وجود دارد احتمال سرقت را کاهش میدهد و وجود دستگاه امنیتی برای بسیاری از منازل و اماکن اداری بسیار ضروری است.
اجزای دزدگیر اماکن
1. اجزای اصلی دزدگیر اماکن به شرح زیر میباشد:
2. سنسورها :تشخیص وروو غیر مجاز
3. دستگاه مرکزی: بخش اصلی دزدگیر
4. باتری: همه دستگاه های دزدگیر با برق کار میکنند ولی در نبود برق میتوان از باتری استفاده کرد.
5. بلندگو، و کاوربلنگو
6. آژیر پیزو (سیرن)
7. کابل
8. ریموت
نحوه عملکرد دزدگیر
درمورد دزدگیر ها دانستن اصول اولیه و کاربردها و نحوه عملکردشان مهم است. دزدگیرها با هر مدل و برندی که باشند در یک سری مراحل اصلی مشابه به هم کار میکنند.
حسگر: ابتدا هر حرکت و تماسی که در قسمت، در یا پنجره صورت گیرد توسط سنسورها تشخیص داده میشود( البته حسگرها در اطراف ملک مورد نظر نیز میتوانند قرار بگیرند) و دستگاه فعال میشود.
پنل کنترل هشدار میدهد: تمامی اجزای نصب شده از جمله حسگرها (سنسور) به یک دستگاه مرکزی متصل میشوند و بعد از دریافت اطلاعات از حسگرها با توجه به نوع دستگاه شروع به فعالیت میکند.(تماس میگیرد، آژیر، اس ام اس)
کاربرد دزدگیر
دزدگیر ها در کاربردهای متفاوتی میتوان استفاده کرد از جمله:
1. مناطق صنعتی مانند ادارات، انبارها، کارخانه ها
2. منازل مسکونی و گاراژها
3. اماکن تجاری: فروشگاه ها، رستورانها، و هتلها
البته موارد بالا خلاصهای از کاربردها است. دزدگیر ها برای هر مکانی که نیازمند امنیت میباشد قابل استفاده و ضروری است.
جهت خرید وداشتن هر گونه سوال میتوانید با کارشناسان ما در تیام آلارم در ارتباط باشید و از متخصصین مجموعه مشاوره دریافت کنید.
021-66170446